close popup

Kupovinom određenih modela TCL klima uređaja u objektima Tehnomedia centra, Dr Techno, i Metalac Marketa, u periodu od 1. 11. do 31. 12. 2023. godine ili do isteka zaliha proizvoda sa vaučer akcijom, možete ostvariti pravo na poklon vaučer za besplatnu ugradnju uređaja!

Kako biste učestvovali u akciji, potrebno je da kupljeni uređaj registrujete koristeći formu na dnu ove stranice, najkasnije 30 dana od datuma kupovine, i tom prilikom priložite fiskalni račun i ostale potrebne podatke.

Uslovi za dobijanje poklon vaučera

Pravo na poklon vaučer za besplatnu ugradnju ostvaruje se uz kupovinu TCL modela klima uređaja TAC-12CHSD/XA73IFS, TAC-12CHSD/XA73IF i TAC-12CHSD/TPG11I u periodu od 1. novembra do 31. decembra 2023. godine, ili do isteka zaliha proizvoda sa vaučer akcijom.

Za ostvarivanje ove pogodnosti, kupljeni proizvod potrebno je registrovati na stranici www.comtradedistribution.com/tcl, koristeći formu na dnu ove stranice, najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Prilikom registracije potrebno je priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv uređaja, datum kupovine i ostali podaci, kao i popuniti sva potrebna polja.

Ova akcija važi samo za navedene modele TCL klima uređaja kupljene u objektima Tehnomedia centra, Dr Techno, i Metalac Marketa.

Akcija važi samo za TCL klima uređaje kupljene na teritoriji Republike Srbije.

Šta podrazumeva poklon vaučer za besplatnu montažu?

Dolazak instalatera na mesto montaže po prijemu naloga za montažu.

Montažu kupljenog klima uređaja na mesto koje je odredio korisnik, ako je to mesto pogodno za ugradnju, ili u dogovoru sa montažerom na mesto koje zajednički odrede. Montaža će biti urađena u skladu sa preporukom proizvođača o dužini freonske instalacije: za inverterske uređaje, ona iznosi 3 metra.

Podešavanje parametara daljinskog upravljača za normalno funkcionisanje, sa kraćom obukom korisnika.

Popunjavanje radnog naloga i potpis stranke kojim se potvrđuje da je montaža urađena.

Šta ne podrazumeva poklon vaučer za besplatnu montažu?

Montaža ne podrazumeva bilo kakve druge aktivnosti osim iznad navedenih, koji potpadaju pod uslugu „besplatne montaže“. Sve druge zahteve korisnika (na primer, demontaža stare klime, produženje instalacije, opravke, i slično) montažer će uraditi po važećem cenovniku servisa, i uslugu korisniku naplatiti na licu mesta.

Ostavi svoje podatke i registruj se

    Podaci za montažu

    Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.

    Kupac/potrošač je u potpunosti odgovoran za tačnost unetih podataka. Ukoliko se u procesu obrade podataka utvrdi da unešeni podaci nisu tačni, zahtev za ostvarivanje poklon vaučera neće biti prihvaćen.