close popup

Bolje sprečiti nego lečiti

Osigurajte bezbednost podataka svoje kompanije kupovinom originalnog Microsoft softvera

Aktuelna situacija, koja je milijardu ljudi pretvorila u radnike na daljinu preko noći, podsetila je mnoga preduzeća na to koliko je računarska bezbednost važna za održavanje kontinuiteta poslovanja i efikasnosti zaposlenih.

Bezbedan pristup poslovnim resursima, aplikacijama i podacima na daljinu postao je veliki izazov savremenih organizacija, a  jedan od najčešćih izvora bezbednosnih rizika danas predstavlja korišćenje piratske programske opreme, do kog često dolazi i bez znanja preduzeća.

Originalni Microsoft softver za bezbednije poslovanje i mirniji san

Ne samo da vam originalni Microsoft Windows i Microsoft Office garantuju efikasan rad, već vam omogućavaju i mir u glavi. Naime, korišćenjem originalnog Microsoft softvera:

Optimizujete performanse svog računara

Umanjujete mogućnost za ubacivanje štetnih programa

Imate na raspolaganju kompetentnu, pouzdanu i konstantnu podršku

Na ovaj način pospešujete svoje poslovanje, podižete zaštitu svojih korporativnih i privatnih podataka na viši nivo i otežavate posao hakerima. Zato, ne dozvolite sebi da radi momentalne olakšice napravite jeftinu grešku koju ćete skupo platiti u budućnosti. Držite se jednostavnih i sigurnih koraka:

Ne kupujte i ne preuzimajte softver od nepouzdanih izvora
Ukoliko niste sigurni da li je vaša Microsoft programska i mašinska oprema originalna, na raspolaganju vam je internet stranica How to Tell.

Kupujte originalni software samo od proverenih partnera: