close popup
microsoft
poverljivi poslovi

Svaka kompanija ima informacije za koje ne želi da budu objavljenje onlajn, bilo da je to finansijska evidencija, podaci o korisnicima ili poverljivi poslovni ugovori. Kako vaša kompanija čuva ove osetljive podatke od krađe ili slučajnog deljenja?

Ako bi neko danas imao u svom posedu poslovne podatke vaše kompanije, koliku bi štetu mogao da vam napravi? Microsoft 365 daje mogućnost da povećate i ojačate svoju bezbednost enkripcijom e-pošte, blokiranjem sumnjivih priloga i zaštitom kompanije od curenja podataka.

Zaštitite vašu kompaniju i osigurajte da niko ne bude u mogućnosti da deli osetljive informacije putem e-pošte, ograničite kopiranje i čuvanje poslovne imovine.

zastitite vasu kompaniju
Zaštita vaših osetljivih poslovni podatka

Zaštita vaših osetljivih poslovni podatka

Microsoft 365 ima ugrađenu zaštitu od gubitka podataka koja automatski može da otkrije da li e-pošta koju šaljete sadrži osetljive podatke, poput brojeva kreditne kartice ili brojeva socijalnog osiguranja. Ovo je dobrodošao zaštitni mehanizam koji vas upozorava pre nego što slučajno mejlom pošaljete nešto što ne bi trebalo.

Enkripcija osetljive e-pošte

Enkripcija osetljive e-pošte

Ako morate da pošaljete informacije ili dokument poslovnom partneru izvan svoje organizacije, Microsoft 365 vam omogućava da enkriptujete sadržaj samo jednim klikom. Ovo osigurava da samo odabrani pojedinci imaju mogućnost pristupa tim informacijama.

Kontrola nad pristupom

Kontrola nad pristupom

Microsoft 365 Security sadrži Information Protection što je funkcija koja vam omogućava da na e-poštu i dokumenta primenite ograničenja kao što su „Ne kopiraj“ ili „Ne prosleđuj“, kako biste bili sigurni da neće završiti u pogrešnim rukama.

Kontaktirajte nas ukoliko ste zainteresovani da vam besplatno prezentujemo bezbednosne aspekte Microsoft 365 rešenja.
CTMicrosoft@Comtrade.com

contact