close popup

Dobrodošli na Comtrade Distribution info sajt. Naš website koristi kolačiće i slične tehnologije. O kolačićima možete više pročitati na stranici http://www.allaboutcookies.org/. Koristimo tri kategorije kolačića, opisanih dalje u tekstu. Ukoliko je to primenjivo, pružena Vam je opcija da omogućite ili onemogućite svaku od kategorija, a u skladu sa Vašim željenim postavkama. Vaše željene postavke se skladište u osnovnom kolačiću na Vašem uređaju (i u okviru Vašeg korisničkog profila na uređaju, ukoliko uređaj upotrebljava više korisnika). Ukoliko upotrebljavate neki drugi uređaj, moraćete ponovo da podesite svoje željene postavke na novom uređaju. Ukoliko obrišete kolačiće pomoću opcije kojom Vaš uređaj (ili softverski program u okviru njega) omogućava brisanje kolačića, moraćete ponovo da podesite svoje željene postavke. Ukoliko promenite pretraživač na svom uređaju (npr. prestanete da koristite Microsoft Internet Explorer i počnete da koristite Mozilla Firefox), moraćete ponovo da podesite svoje željene postavke u okviru novog pretraživača.

Osnovni kolačići i traka sa informacijama o kolačićima

Osnovni kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje veb stranice. Ne dajemo mogućnost za njihovo odbijanje.
[choose_banner_status_for_user]

Naziv kolačića Kada mu ističe rok trajanja? Ko ga postavlja? U koje svrhe?
Consent nakon 2 godine .comtradedistribution.com Za memorisanje Vaših željenih postavki u vezi sa kolačićima
wfvt_1691655860 po sesiji www.comtradedistribution.com Security WordPress
wordfence_verifiedHuman nakon jednog dana www.comtradedistribution.com Security WordPress

Traka sa informacijama o kolačićima će biti prikazana na dnu svake stranice website-a sve dok ne odlučite da je sakrijete. Traka sa informacijama o kolačićima ima za svrhu da Vas informiše o Kolačićima i njihovoj upotrebi na ovom website-u, kao i da Vam pruži mogućnost da prihvatite ili odbijete kolačiće. Nakon što izaberete da sakrijete traku sa informacijama, traka sa informacijama o kolačićima se može ponovo pojaviti nakon značajnih izmena naše Politike o kolačićima (npr. nakon uvođenja nove kategorije kolačića). U svakom slučaju, svoje željene postavke uvek možete izmeniti na ovoj info stranici koja sadrži Politiku o kolačićima. Link ka ovoj stranici je dostupan na dnu svih stranica na ovom wesite-u.

Google Analytics kolačići

Ovi kolačići nam pomažu da pratimo posete našim web stranicama. U tu svrhu koristimo uslugu Google Analytics. Ova usluga koristi anonimni identifikator povezan sa Vašim uređajem (i Vašim korisničkim profilom na uređaju, za višekorisničke uređaje). Ovaj anonimni identifikator nikada ne povezujemo sa bilo kojim vašim digitalnim ili fizičkim ličnim identitetom (kao što su adresa e-pošte, broj kreditne kartice ili ID socijalnog osiguranja).

[google_analitycs_shortcode]

Naziv kolačića Kada mu ističe rok trajanja? Ko ga postavlja? Ko ga postavlja?
_ga nakon 2 godine .comtradedistribution.com Google Analitics
_gat po sesiji .comtradedistribution.com Google Analitics
_gid nakon 1 dana .comtradedistribution.com Google Analitics

Za više informacija o upotrebi kolačića na Comtrade Distribution Info stranicama pošaljite e-mail na security@comtrade.com